Va voi povesti pe unde calatoresc si ce mai cant... Blog

Drumetie - Cascada Buciaș - jud. Bacau - Romania

Un traseu usor, frumos care merita parcurs impreuna cu copii, prietenii intr-o zi. Am avut ocazia sa ajung in acest loc frumos si recomand tuturor celor care ajung in aceasta zona sa viziteze frumoasa cascada. :) Drumuri bune sa aveti!

Jan 31, 2021

Drumetie: Cabana Gura Raului - Prapastiile Zarnestiului

Salutare calator! In 26 decembrie 2020 (astazi) am ales sa ies la o drumetie usoara prin jurul casei (Brasov) impreuna cu cativa prieteni, in Prapastiile Zarnestiului. Se poate ajunge cu masina pana la Cabana Gura Raului (orice tip de masina) iar de acolo, pe jos, pe un drum forestier se ajunge pana la Prapastii in aproximativ 30 de minute. Pentru cei care se afla in jurul Brasovului, sunt cazati in Bran, Rasnov sau Zarnesti, o plimbare usurica de o jumatate de zi o recomand cu mare drag. Exista si traseu pentru biciclete, ceea ce este superb daca veniti pregatiti de bicicleala. ...

Dec 26, 2020

Brasov centru - Poiana Brasov si Postavarul

M-am trezit de dimineata si era o ceata mare mare.. in jurul orei 11:00 aceasta s-a ridicat si era senin sticla asa ca am hotarat sa ies impreuna cu colega mea de [cabane-de-inchiriat.ro] sa iesim sa facem un video scurt de prezentare a zonei in care locuim. Am profitat de aceasta si mi-am luat si chitara in spate :) Am facut si un live acolo sus, il puteti vedea aici: 

Nov 08, 2020